joi, 31 mai 2012

S(TROPI) de liniste,

Am pictat mai multe icoane dar printre cele mai recente se numara:





2 comentarii:

  1. Si eu eram pasionata la un moment dat de pictat icoane, pe sticla in special, dar mi-am pierdut indemanarea de atunci sunt sigura. Sunt superbe icoanele tale, sunt foarte profesional create.
    Te invidiez!
    P.S. E pentru prima data cand iti vizitez blogul si cred ca daca nu mi-ai fi lasat ultimul comment ar mai fi durat ceva timp pana sa te descopar si ar fi fost mare pacat. Ador modul in care scrii, lejeritatea cu care te exprimi si pasiunea din fiecare postare. Cu siguranta o sa revin, asa ca am de gand sa iti adaug linkul blogului in blogroll! Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc pentru comentariu, Diana. Ma fascineaza modul in care tu scrii (intamplator te-am descoperit si ma bucur foarte mult).
    Iubesc faptul ca scrii curat si gandesti profund asupra vietii.

    P.S: Oricand te poti reapuca de pictat icoane (cand ai timp liber bineinteles). Eu una te incurajez si sustin. Si probabil stii ca pictura pe sticla este mai dificil de realizat decat pe lemn (indiferent ca e vorba de icoane sau un simplu tablou). Am pictat si eu pe sticla (numai ca nu am postat pe blog), iar pe sticla e mai dificil si trebuie sa fii mandra ca ai reusit, chiar daca nu ai facut asta de multicel. Eu nu prea mai pictez pe sticla pentru ca nu se prea cauta icoanele pe sticla, dar de frumos este frumos.
    Pasiunea nu moare, e ca mersul pe bicicleta, niciodata nu se uita..A ramas intr-un coltisor sl sufletului tau, asteptand sa o redescoperi. Imi permiti sa iti imprumut un penson si o paleta de culori online, ca sa te apuci?(glumesc). Numai bine!

    RăspundețiȘtergere